Elberth Sport er et bureau under Elberth Kommunikation, der leverer rådgivning og løsninger på tværs af medier, men med afsæt i digitale og sociale medier. Vi gik i luften tilbage i juni 2016 – og siden er det gået stærkt.

Elberth Sport er skabt for at give fuld fokus til atleter, sportsbrands og idrætsforbund, der savner kommunikationsunderstøttelse. Vi har arbejdet med forbund som DBU, Dansk Golf Union, Klatreforbundet, DIF og DGI igennem flere år, har arbejdet med atleter, understøttelse af deres kommunikation og hjælper i øjeblikket atleter med at varetage deres kommunikation, så de kan dyrke deres sport og skabe resultater.

 

Hvem har vi rådgivet – og løst opgaver for? Se nogle af vores cases

Vi ved, hvordan man får sociale og digitale medier til at give sponsorater, aktivere følgere og fans og understøtte events og sportspræstationer. Og vi ved, hvordan vi skaber medlemsvækst i forbund og klubber.

Hvad tilbyder vi? Se vores forskellige løsninger

Derudover har vi samarbejdspartnere, der gør os i stand til at rådgive mange af Danmarks største organisationer, virksomheder og brands.Benjamin Rud Elberth

Benjamin er rådgiver og indehaver af Elberth Kommunikation og Elberth Sport.

Benjamin er specialist i kommunikation på tværs af medier. Han rådgiver om, hvordan man skaber effekt med sociale og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier for politisk funderede organisationer og sportsbrands.

Benjamin har igennem årene rådgivet idrætsforbund og atleter.

Kontakt:

benjamin@elberth.dk

Tlf. 23961545

LinkedIn

TwitterAndreas Hartø

Andreas Hartø er rådgiver i Elberth Sport. Andreas er tidligere professionel golfspiller på European Tour og har arbejdet som kommunikationskonsulent og social media-konsulent i Dansk Golf Union.

Andreas har ud over rådgivertjansen i Elberth Kommunikation en fast tjans som golfkommentator for Discovery Networks.

Kontakt:

LinkedIn

TwitterRasmus Kragh

Rasmus er rådgiver i Elberth Sport.

Rasmus Kragh besteg som den første dansker Mount Everest uden brug af medbragt ilt i 2019.

Rasmus har fysisk prøvet på sin egen krop, hvordan man som atlet kombinerer hård træning og gennemfører sin sport understøttet af kommunikation, der motiverer følgere og sponsorer til at blive aktive.

Rasmus er vores specialist i at rådgive atleter, der skal præstere på topplan. Han har netværket inden for alt, hvad der hedder træning og motivation og har selv været igennem den hårde kamp at udvikle konceptet omkring sine topforsøg på Mount Everest i 2017, 2018 og 2019 med alt, hvad der skulle til i form af sponsorer, kommunikation, aktivering af følgere, motivation mv.

I dag er Rasmus bl.a. bjergatlet, oplægsholder og vordende forfatter.

LinkedIn

Twitter