Om Elberth Kommunikation

Elberth Kommunikation er et kommunikationsbureau, der leverer rådgivning og løsninger på tværs af medier, men med afsæt i digitale og sociale medier. Vi gik i luften tilbage i juni 2016 – og siden er det gået stærkt.

Elberth Kommunikation er kommunikationsbureau med ekspertise i alt, hvad der er politisk. Benjamin Rud Elberth stiftede bureauet i 2016, og vi har arbejdet med over 300 kunder siden opstarten.

Vi har det bedst, med det der er svært. Politisk kommunikation, svært afkodelige brands, der hvor der skal flyttes magt, holdninger, stemmer og salg. Vores udgangspunkt er tværmedialt med afsæt i digitale og sociale medier – og vi er eksperter i at få klassiske kommunikationsdiscipliner til at virke optimalt sammen med alle de ting, især sociale medier kan.

Hvem har vi rådgivet – og løst opgaver for? Se nogle af vores cases

 

Det er vigtigt for os, at kemien med kunden er der. Efterspørgslen er stor efter det vi kan, og det giver os endnu mere lyst til at levere et godt stykke arbejde, men hvor der ikke går samlebånd i den, fordi vi vil have at hver kunde skal kunne mærke os – og at vi griner og græder med dem – og gør os umage for at de lykkes. 

Vi arbejder ud fra en kundefilosofi, hvor vi stiller krav til dig, så du kan stille krav til os. Hop lige ind og læs den, og fornem, om du kan se dig selv i den. Vi er også åbne om vores tilgang til priser og prisforhandling.

 

 

Vi arbejder primært med politiske organisationer og kunder inden for sport, og vi er bedst, når brandet er svært – enten svært afkodeligt eller politisk. Vores ekspertise er rådgivning i krydsfeltet mellem klassiske og digitale discipliner. Vi er vant til at agere på toplederniveau og har trænet og sparret med en lang række topledere for C20-brands, politikere og formænd og direktører for store interesseorganisationer. Elberth Kommunikation er et lille bureau med 5 medarbejdere, der ikke har lyst til at blive større. Til gengæld arbejder vi tæt sammen med Have Kommunikation og PR, og en række dygtige samarbejdspartnere f.eks. filmselskabet Virtio og ST Digital.
Teamet
Benjamin Elberth
CEO, Chefrådgiver

+4523961545

Natasja Lykke
Grafiker
Rasmus Amtoft
Rådgiver

+45 29637462

Thomas Højgaard
Rådgiver

+45 8181331

Vita Korsgaard
Rådgiver

+45 20150145