Om Elberth Kommunikation

Elberth Kommunikation er et kommunikationsbureau, der leverer rådgivning og løsninger på tværs af medier, men med afsæt i digitale og sociale medier. Vi gik i luften tilbage i juni 2016 – og siden er det gået stærkt.

Vi er bedst når det er svært

Elberth Kommunikation er kommunikationsbureau med ekspertise i alt, hvad der er politisk. Benjamin Rud Elberth stiftede bureauet i 2016, og vi har arbejdet med over 300 kunder siden opstarten.

Vi har det bedst, med det der er svært. Politisk kommunikation, svært afkodelige brands, der hvor der skal flyttes magt, holdninger, stemmer og salg. Vores udgangspunkt er tværmedialt med afsæt i digitale og sociale medier – og vi er eksperter i at få klassiske kommunikationsdiscipliner til at virke optimalt sammen med alle de ting, især sociale medier kan.

Hvem har vi rådgivet – og løst opgaver for? Se nogle af vores cases 

Afspil video

Hør Benjamin fortæller om hvordan Elberth Kommunikation
kan hjælpe din organisation.
Varighed 1:21 min,

Afspil video

Vi stiller krav til dig, så du med rette kan stille krav til os. Hør Benjamin fortælle om vores kundefilosofi.

Vi stiller krav - og det skal du også gøre

Det er vigtigt for os, at kemien med kunden er der. Efterspørgslen er stor efter det vi kan, og det giver os endnu mere lyst til at levere et godt stykke arbejde, men hvor der ikke går samlebånd i den, fordi vi vil have at hver kunde skal kunne mærke os – og at vi griner og græder med dem – og gør os umage for at de lykkes. 

Vi arbejder ud fra en kundefilosofi, hvor vi stiller krav til dig, så du kan stille krav til os. Hop lige ind og læs den, og fornem, om du kan se dig selv i den. Vi er også åbne om vores tilgang til priser og prisforhandling.

Vi flytter stemninger og holdninger

Vi arbejder primært med politiske organisationer og kunder inden for sport, og vi er bedst, når brandet er svært – enten svært afkodeligt eller politisk. Vores ekspertise er rådgivning i krydsfeltet mellem klassiske og digitale discipliner. 

Vi er vant til at agere på toplederniveau og har trænet og sparret med en lang række topledere for C20-brands, politikere og formænd og direktører for store interesseorganisationer.

Elberth Kommunikation er et lille bureau med 5 medarbejdere, der ikke har lyst til at blive større. Til gengæld arbejder vi tæt sammen med Have Kommunikation og PR, og en række dygtige samarbejdspartnere f.eks. filmselskabet Virtio og ST Digital.

Afspil video

Det lille bureau kan noget andet. Det synes vi i hvert fald. Hør hvorfor vi tror på, at vi skal kunne være hurtigere, klogere og mere sultne end dem, du normalt arbejder sammen med.

Teamet
Vi er et lille godt team med en bred vifte af kompetencer.
Benjamin Elberth
Benjamin Elberth
CEO, Chefrådgiver

+4523961545

Rasmus Amtoft
Rasmus Amtoft
Rådgiver

+45 29637462

Thomas Højgaard
Thomas Højgaard
Rådgiver

+45 81813131

Vita Korsgaard
Vita Korsgaard
Rådgiver

+45 20150145

Villaen

Ja. Vi holder til i den gamle swingerklub – sammen med Virtio – vores dejlige samarbejdspartnere øverst  huset og et komplet filmstudie, og podcaststudier i kælderen. Har du ikke været til en af vores berømte fester, hvor vi traditionen tro swinger rundt lysekronerne, så skal du se at møde op. Vi glæder os til at se dig – både til hverdag og fest.

Adressen er Trekronergade 149 i Valby.