Priser

Mine priser skal være gennemskuelige: Som grundregel kan du regne med, at normal rådgivning koster 2000 kr. plus moms i timen for en velforberedt time.

En times oplæg koster typisk 12.500 plus moms, eller 15.000 plus moms, hvis det er i Jylland. En Workshop på tre timer koster typisk 20.000 plus moms. (Læs mere om oplæg her)

Du kan læse mere om, hvordan vi tænker samarbejde med dig her.

Når du kontakter os, får du mere for pengene, hvis du er åben om, hvilket budget du har fra starten, og vi er mere tilbøjelige til at give rabat. Alt for mange gode samarbejder ender i det sorte hul, hvor både kunde og rådgiver bruger for lang tid på at gætte priser. Tid, der kunne være brugt til kundens fordel.

Vi garanterer valuta for pengene i vores rådgivning, oplæg og workshops. Vi holder ikke standardoplæg, der kan pilles ned fra hylden med gamle slides, men derimod oplæg der flytter kunder, deres forståelse og evner. Det har vi papir på.

Rådgivning i krisekommunikation koster inden for normal kontortid også 2000 kr. plus moms i timen. I modsætning til andre rådgivere, der tager dobbelt, for startgebyr og fakturerer pr. påbegyndt time, vil du hos os kun betale for den egentlige tid, du bruger. Dvs. har vi sammen 10 telefonopkald á 6 minutters varighed, vil du blive faktureret for én times rådgivning.

Vi indgår gerne resultatkontrakter på større opgaver. Vi har kundeforhold, hvor vi har aftalt, at det f.eks. er halv pris, hvis det ønskede resultat for vores indsats ikke opnås. Det gør, at vi kan bevise, at vi tror på det, vi gør, og at vi kan arbejde mere præcist for resultaterne, som kunden bliver glad for. Vi tager aldrig noget for det første møde, hvor vi sammen finder ud af med din virksomhed, om vi kan hjælpe. Det vil sige, at vi skal have lov til at stille dig en masse spørgsmål, inden vi ved, hvad vi skal tilbyde. Og det skal du ikke betale for.

Vi holder ikke gratis oplæg. F.eks. kræver en tre timers workshop en times forberedelse pr. workshop-time og og effektiv spilletid. Du skal derfor regne med omkring 20.000 kr. + moms. Skal vi til Jylland, er der transporttid oveni. Er du et ukompliceret brand med kommunikationsudfordringer som alle andre, behøver vi mindre tid til at afkode, hvem I er, før vi holder workshoppen. Du kan prøve vores prisberegner på vores oplægsside her, hvis du vil have et overblik over, hvad det koster.

Vores kurser
Kommunikationen på sociale medier er svær, og kravene ændrer sig hurtigt. Du sidder måske alene med opgaven og savner inspiration til at holde dig opdateret. Her er netværket i 5 episoder til dig.
25. oktober, 2022

Trekronergade 149
2500 Valby

På to dage får du overflyvningen og afprøvningen af de aktuelle krav og muligheder på hver enkelt platform, hvordan du anvender dem bedst som journalist og hvordan du får din historie til at arbejde på tværs med udgangspunkt i det håndværk, du allerede besidder.
31. januar, 2023

Trekronergade 149
2500 Valby

På dette kursus lærer du, hvordan du laver en samlet strategi for din organisation på Twitter, hvordan du bruger de mest effektive værktøjer ifm. interessentanalyse, interessenthåndtering, digitale tryk og effekt, og hvordan du konkret bygger organisationens brug af Twitter op.
1. marts, 2023

Ny Banegaardsplads 55
8000 Aarhus C

På dette kursus lærer du, hvordan du bruger LinkedIn med effekt. Vi bygger profiler, lærer salgsteknikkerne og lærer at skrive til data og med tone, uanset om du har en corporate konto eller en personlig LinkedIn-profil.
3. marts, 2023

Trekronergade 149
2500 Valby

Vil du præstere bedre, have mere gennemslagskraft, være bedre til at performe, når du taler, kommunikerer, skriver, poster, forhandler og sælger enten din vare eller dit budskab?
7. marts, 2023

Trekronergade 149
2500 Valby

Trænger din organisation til at få styr på jeres setup omkring interessevaretagelse, så du skærper den klassiske del og sikrer den digitale understøttelse, så I mestrer både den digitale og den analoge?
25. april, 2023

Trekronergade 149
2500 Valby