Kommunikationsrådgivning på tværs af medier

Vi udfører rådgivning til virksomheder og organisationer der skal kommunikere på tværs af medier. Med udgangspunkt i vores stærke forståelse af sociale medier er vi vant til at analysere på organisationer, finde ud af, hvilke platforme og hvilket setup virksomheden skal bruge for at flytte mennesker, holdninger, salg, magt og adfærd.

Noah Strømsted – På vej mod Formel 1

Unge Noah er et supertalent og kører hurtigt mod de allerøverste klasser i motorsport. Vi hjælper Noah med kommunikation, pressearbejde og at få sat strøm til sin karriere. Det betyder blandt andet hjælp til Noah og Noahs team når han kører i F4-serien i både UAE og i Spanien i 2023-sæsonen.

Forfatterrådgivning: Vild virus, Virusdetektiven, Hvide Blomster

Bøger der har kontroversielt indhold eller er skrevet på emner, som mange har holdninger til, kan kræve hjælp til lanceringen. Hos Elberth Kommunikation har vi i flere tilfælde bidraget til boglanceringer ift. at rådgive om politiske emner, konkret medietræning, hjælp til lanceringen og for at sørge for, at bogen landede rigtigt i meningsdannerland, på sociale […]

Podcast: Vaccine Curious

Elberth Kommunikation er et hus, som producerer såvel som rådgiver. Nok er vi ikke eksperter i vacciner, men når en forsker som professor i global sundhed ved SDU, Christine Stabell Benn, ønsker at nuancere vaccinedebatten, er vi ikke blege for at yde professionel støtte med tilrettelæggelse, sparring og produktion.

Kommunikationschef og pressechef på tværs af medier – Uddannelsesdage

Klassisk kommunikationschef eller pressechef med særlig kærlighed for alt, der ikke er digitalt? Her er din mulighed for at blive opkvalificeret til at tænke på tværs af medier, i højere grad tænke sociale og digitale medier og greb med ind i din kommunikation og til at ansætte, lede og arbejde sammen med medarbejdere, der løfter på sociale medier.

Indholdsproduktion på tværs af medier

Vi hjælper organisationer med at producere indhold på tværs af medier – med udgangspunkt i historien og vinklen og pakker det ud på alle kanaler og formater.

Sociale Medier

Vi er eksperter især i de seks store – LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og TikTok.