Kommunikationsrådgivning på tværs af medier

Vi udfører rådgivning til virksomheder og organisationer der skal kommunikere på tværs af medier. Med udgangspunkt i vores stærke forståelse af sociale medier er vi vant til at analysere på organisationer, finde ud af, hvilke platforme og hvilket setup virksomheden skal bruge for at flytte mennesker, holdninger, salg, magt og adfærd.

Kommunalbestyrelser: God brug af sociale medier

Elberth Kommunikation har i flere valgperioder hjulpet en række kommuner og kommunalbestyrelser med at få styr på samtalen på sociale medier – både når det kommer til at skabe borgerinddragelse, et godt samspil kommunalbestyrelsesmedlemmer imellem og i at tackle det pres, det kan medføre, når borgerne ytrer deres utilfredshed på sociale medier. Igennem årene har […]

Podcast: Ida tur-retur

Kan en lille træfærge, der sejler mellem Stubbekøbing og Bogø, have nok materiale til, at den får sin egen podcast? Det var ambitionen hos Guldborgssund- og Vordingborg Kommune, som vi i Elberth Kommunikation forløste. Resultatet er blevet til ni afsnit af et lille stykke maritim danmarkshistorie om træfærgen Ida. Gamle skibsfører, maskinmestre og lokale tegner […]

Kursus – Interessevaretagelse på tværs af medier

Trænger din organisation til at få styr på jeres setup omkring interessevaretagelse, så du skærper den klassiske del og sikrer den digitale understøttelse, så I mestrer både den digitale og den analoge?

Kommunikationschef og pressechef på tværs af medier – Uddannelsesdage

Klassisk kommunikationschef eller pressechef med særlig kærlighed for alt, der ikke er digitalt? Her er din mulighed for at blive opkvalificeret til at tænke på tværs af medier, i højere grad tænke sociale og digitale medier og greb med ind i din kommunikation og til at ansætte, lede og arbejde sammen med medarbejdere, der løfter på sociale medier.