Kommunikationsrådgivning på tværs af medier

Vi udfører rådgivning til virksomheder og organisationer der skal kommunikere på tværs af medier. Med udgangspunkt i vores stærke forståelse af sociale medier er vi vant til at analysere på organisationer, finde ud af, hvilke platforme og hvilket setup virksomheden skal bruge for at flytte mennesker, holdninger, salg, magt og adfærd.

Købmanden sikrer salg på Facebook

Vi har hjulpet De Samvirkende Købmænd med at udvikle en digital drejebog til købmændene rundt i landet og trænet en række af dem til at begå sig på sociale medier – primært Facebook. Du kan læse mere om opgaven her. Den digitale drejebog på 42 sider er stadig et opslagsværk, som købmanden bruger i sin […]

Bakkens Hvile

I snart 150 år har bakkesangerinderne været kendt for den klassiske danske sangskat, og Bakkens Hvile er af anmeldere blevet kaldt et levende kulturminde.

Kommunikationschef og pressechef på tværs af medier – Uddannelsesdage

Klassisk kommunikationschef eller pressechef med særlig kærlighed for alt, der ikke er digitalt? Her er din mulighed for at blive opkvalificeret til at tænke på tværs af medier, i højere grad tænke sociale og digitale medier og greb med ind i din kommunikation og til at ansætte, lede og arbejde sammen med medarbejdere, der løfter på sociale medier.

Indholdsproduktion på tværs af medier

Vi hjælper organisationer med at producere indhold på tværs af medier – med udgangspunkt i historien og vinklen og pakker det ud på alle kanaler og formater.

Sociale Medier

Vi er eksperter især i de seks store – LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og TikTok.

Krisehåndtering og hjælp i shitstorms

Vi har rådgivet i en lang række af de store shitstorms og kriser igennem de seneste mange år. Hos os får du hjælp til at tackle en shitstorm eller en krise, når du står i den, eller før du står i den.