Købmanden sikrer salg på Facebook

Vi har hjulpet De Samvirkende Købmænd med at udvikle en digital drejebog til købmændene rundt i landet og trænet en række af dem til at begå sig på sociale medier – primært Facebook. Du kan læse mere om opgaven her. Den digitale drejebog på 42 sider er stadig et opslagsværk, som købmanden bruger i sin […]

Bakkens Hvile

I snart 150 år har bakkesangerinderne været kendt for den klassiske danske sangskat, og Bakkens Hvile er af anmeldere blevet kaldt et levende kulturminde.

Kommunikationschef og pressechef på tværs af medier – Uddannelsesdage

Klassisk kommunikationschef eller pressechef med særlig kærlighed for alt, der ikke er digitalt? Her er din mulighed for at blive opkvalificeret til at tænke på tværs af medier, i højere grad tænke sociale og digitale medier og greb med ind i din kommunikation og til at ansætte, lede og arbejde sammen med medarbejdere, der løfter på sociale medier.

Indholdsproduktion på tværs af medier

Vi hjælper organisationer med at producere indhold på tværs af medier – med udgangspunkt i historien og vinklen og pakker det ud på alle kanaler og formater.

Sociale Medier

Vi er eksperter især i de fire store – LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram – og er ved som alle andre at lære nummer fem TikTok som den måske kommende største.