Kommunikationsrådgivning på tværs af medier

Vi udfører rådgivning til virksomheder og organisationer der skal kommunikere på tværs af medier. Med udgangspunkt i vores stærke forståelse af sociale medier er vi vant til at analysere på organisationer, finde ud af, hvilke platforme og hvilket setup virksomheden skal bruge for at flytte mennesker, holdninger, salg, magt og adfærd.

Playbook: Vejen til at massere LinkedIn ind i Røde Kors

Vi har hjulpet Røde Kors med træning af ekspertstemmer og talspersoner på sociale medier som Twitter og LinkedIn i et længere forløb. Træningen blev understøttet af en fysisk playbook, hvor vi hjalp Røde Kors med at definere tonalitet, guidelines til medarbejdere og klædte dem på til at gå ind i samtalerne på sociale medier.

Journalist – historier på tværs af medier

På to dage får du overflyvningen og afprøvningen af de aktuelle krav og muligheder på hver enkelt platform, hvordan du anvender dem bedst som journalist og hvordan du får din historie til at arbejde på tværs med udgangspunkt i det håndværk, du allerede besidder.

Tværmedial interessevaretagelse

Vi flytter holdninger, beslutninger og magt. Vi er specialister i digital interessevaretagelse, enten som enkeltstående initiativ eller som understøttelse til en tværmedial kampagneindsats.