Trænger du og din organisation til at få styr på jeres interessevaretagelse, så du skærper den klassiske del, laver fundamentet, sikrer den digitale understøttelse, så I mestrer både den digitale og den analoge og får alle værktøjer til at spille på tværs? Og trænger du til at få pudset af, hvordan du får effekt med klassisk interessevaretagelse, digital interessevaretagelse, Twitter, LinkedIn, Facebook, brug af websites, AI, data og kampagner, der skal flytte lovgivning?
For anden gang i sæsonen tilbyder vi tre kursusdage til dig, der bliver målt på, om organisationen får resultater med interessevaretagelse. Du er del af en kommunikationsenhed eller en public affairs-afdeling i en interesseorganisation, der allerede arbejder med interessevaretagelse, men mangler at blive langt skarpere på, hvordan får effekt på tværs af medier – med det bedste fra den klassiske disciplin og det allerbedste fra de digitale muligheder.
Kurset tager udgangspunkt i alt det vi ved virker om den klassiske public affairs og supplerer med den nyeste udvikling omkring digital interessevaretagelse for interesseorganisationer, og vi inddrager eksterne undervisere og fagfolk, der selv har haft succes med interessevaretagelse. Vi kommer til diskutere ud fra forskellige cases, ligesom vi gennemfører en række øvelser for at mestre de sværeste elementer. Vi arbejder med den nyeste bog fra Peter Mose og Benjamin Rud Elberth, Påvirk politik på alle platfome, men inddrager nyeste tendenser og udvikling fra ind- og udland.
Undervisere/ Oplægsholdere
Undervisere er Peter Mose, Rådgiver og indehaver af HEGELUNG & MOSE og Benjamin Rud Elberth, Digital Direktør i Operate.
Peter Mose har mere end 25 års erfaring inden for strategisk kommunikation, analysevirksomhed og interessevaretagelse. Har været kommunikations-og analysechef for Ingeniørforeningen, pressechef for Lederne, souschef og seniorrådgiver i Geelmuyden.Kiese og journalist på dagbladet Politiken og på Ugebladet Ingeniøren. Derudover Berlingske Business Magasin, Mandag Morgen, Information og altinget.dk. Tidligere embedsmand i to kommuner foruden KL og centraladministrationen.
Benjamin er specialist i digital kommunikation og rådgiver om, hvordan man skaber effekt med sociale medier og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier. Benjamin er efter mange års arbejde for bl.a. politiske partier og politiske organisationer specialist i at flytte holdninger på tværs af medier og i at påvirke mediebilledet med digitale medier. Forfatter til bogen om Digital Interessevaretagelse.
Tid og sted
Uddannelsen gennemføres på Trekronergade 149, 2500 Valby, Onsdag den 8/11, Torsdag den 9/11 og fredag den 10/11-2023 – alle dage fra 9-15.30. Kan du ikke på det tidspunkt og vil gerne deltage, så skriv til benjamin@elberth.dk for datoer først i 2024.
Pris
Prisen er 9.995 + moms alt inklusiv. Du får bogen “Påvirk politik på alle platforme” fra 2023 med i prisen. Fakturering sker ved bekræftet tilmelding.
Målgruppe
Alle medarbejdere, der til dagligt arbejder med interessevaretagelse i politiske organisationer og interesseorganisationer f.eks. som public affairs-medarbejder, kommunikationsmedarbejder eller lignende. Du er i forvejen vant til at arbejde med politiske emner, og du har en idé om, hvordan man bruger sociale medier effektivt for en interesseorganisation, men du er på et niveau, hvor du kan blive dygtigere og stærkere til det, du laver, også det klassiske. Er du i tvivl om niveauet er for højt eller for lavt for dig, så skriv til Benjamin@elberth.dk
Udbytte
Du får den nyeste viden. Du udvikler dine egne færdigheder i at forstå og skabe fundamentet til bruge sociale og digitale medier til at skabe resultater og understøtte organisationens målsætninger og interessevaretagelse, du lærer at lave et effektivt setup omkring klassisk og digital interessevaretagelse for din organisation, og du lærer en række effektive og præcise taktiske værktøjer, du kan bruge i organisationen. Vi sætter stoffet i kontekst til din organisation, så du får konkrete byggesten med hjem.
Detaljeret program
Detaljeret program bliver fastlagt endeligt i forhold til deltagernes viden og interesseorganisation. Vi tror på, at programmet skal justeres ift. deltagerne, så alle er sikre på at få fuldt udbytte. Du kan dog regne med, at grundsten i programmet bliver blandt andet:
- Klassisk Lobbyisme – hvordan påvirker og medvirker man?
- Hvor og hvordan skal problemet løses – Vi ser på Region, Kommune og Folketingets processer på et praktisk plan.
- Hvordan bedriver du Public Affairs på tværs af medier? Hvilke formalia og hvilket fundament skal være på plads, og hvor ligger effekten?
- Hvordan taler man med politiker, embedsmand eller administration? Hvilken tone og stil og medie adresserer man dem i, og hvordan?
- Organisationens setup for at bedrive klassisk og digital interessevaretagelse og interessevaretagelse på tværs af medier.
- Taktiske værktøjer i interessevaretagelsen, både klassiske og digitale.
- Konkrete cases der har flyttet holdninger, finanslov, regeringsgrundlag og satspuljemidler
- Træning i at bygge sit tværmediale Public Affairs-setup med interessentafdækning på tværs af medier, målepunkter, fundament og setup.
- Træning i at bygge setup omkring sociale og digitale medier, herunder website, søgemaskineoptimering, Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, blogs, native advertising, podcasts mv.
- Konkrete øvelser i at bruge konferencen, Folkemødet og andre events og åbne vinduer til at udøve lobbyisme.
- Konkrete data-, overvågnings, måle- og evalueringsværktøjer for at sikre effekten.
- Viden om, hvordan du bruger AI og robotter i dine lobbyværktøjer.
- Danske og internationale tendenser og cases, der virker.
Tilmeldingsfrist
5 dage før kursusstart. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.