– Vi flytter stemmer, salg, holdninger og skaber konkrete resultater

Interesseorganisationer | Offentlige organisationer | Sport og idræt | Andre

PET og Justitsministeriet har i foråret 2020 gennemført en massiv informationskampagne, blandt andet på sociale medier for at sætte tryk på budskabet om, at danskerne skal donere med både hjerte og hjerne, så vi undgår at velmenende donationer ender som terrorfinansiering. Vi har styret kampagnen på sociale medier fra kreativt koncept til endt annoncering.

Kampagnekoncept og projektstyring

Grafisk linje og grafisk udarbejdelse af grafik og videoContent management, annoncering og moderation

Sikkerhedsstyrelsen er at betragte som en af de absolut stærkest funderede styrelser i deres strategiske tilgang til kommunikation. Vi har i 2017 sammen med Operate bidraget til styrelsens kanalstrategi, og i 2018 har vi med undervisning, søgeordsanalyse og strategisk arbejde udformet indholdsstrategi for nyt website og skrivevejledninger til fagredaktører i styrelsen.

Kanalstrategi

Søgeordsanalyse og skriveguide til fagredaktørerIndholdsstrategi

Vi har igennem 2017 og 2018 hjulpet sekretariatet for regeringens Disruptionråd med strategi, styring og community management af Disruptionrådets Facebook-side. Dette inkluderer bl.a. løbende rådgivning, produktion af særligt indhold og Facebook live-sessions.

Strategi og Styring

Community ManagementFacebook Live Sessions

Vi har hjulpet ansøgere til midler hos Europanævnet til at bruge midlerne mere effektivt med sociale medier. 30 deltagere lærte på oplæg med supplement fra en trykt drejebog med 6 trin, videounderstøttet og uddybet med blogindlæg, hvordan de skal formidle med sociale medier før, under og efter deres events.

Digital drejebog på fysisk tryk understøttet af blogindlæg og video

Konferenceoplæg for 30 deltagere

Vi har siden 2016 hjulpet Rigshospitalet med at nå nye højder på Facebook og Twitter. Det har betydet massiv rækkevidde og en moderne dynamisk tilgang til mediebilledet. Vi har trænet og sparret med Kommunikation og ledelsen.

One on one-træning af ledere

Workshops, sparring og træning med Kommunikation

Sparring på Facebook-strategi og eksekveringVi har siden 2016 sparret med Arbejdstilsynet om strategi og taktik på Facebook. Det har involveret træning på flere workshops af medarbejdere, træning efter vores Facebook-modeller og sparring.Sparring på Facebook-strategi

Træning af medarbejdere på workshops

Vi har hjulpet Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) med LinkedIn. Vi har været med til at implementere en ny LinkedIn-tilgang på baggrund af workshops for ledere og udvalgte fagmedarbejdere.Implementering af ny LinkedIn-tilgangWorkshops for ledere og udvalgte fagmedarbejdereIgennem 2017 har vi hjulpet Europa-Parlamentet i Danmark med at sætte fokus på et EU i modvind efter #brexit. På forskellige sessions har vi planlagt, konceptualiseret og hjulpet med at gennemføre debatter i Europa-Huset, workshops på Social Media Week, Facebook Live Sessions fra Strasbourg, Social Media Battle på Folkemødet og debat om danske Europa-parlamentarikeres egne State of The Union-taler, også via Facebook Live.

Indsatsen har hjulpet Europa-Parlamentet med at sætte et anderledes og massivt fokus på EU’s tilstand og skabt debat om, hvordan danskerne skal forstå EU efter skelsættende begivenheder.Konceptualisering, planlægning og eksekvering af debatsessioner, workshops og FolkemødeeventsFacebook Live-dækninger af events både i Danmark og i StrasbourgModeration af debatter og ordstyringPå intensive kurser og oplæg i fire forskellige formater trænede vi kommunale og regionale politkere til bedre brug af sociale og digitale medier. Vi trænede udvalgsformænd og administrationer i kommuner i at tackle en ny medievirkelighed med sociale medier i den politiske arena. Vi har trænet over 200 kommunalbestyrelses- og regionrådsmedlemmer.Træning i at forstå digitale trykTræning i at forstå digital interessevaretagelseTræning i at forstå et nyt mediebilledeVi har rådgivet adskillige kommuner, heriblandt Ringsted, Egedal, Fanø og Køge Kommune, i brug af sociale medier. Vi har trænet administrationerne i at forstå en ny medievirkelighed, hvor de sociale medier er en integreret del af det politisk, og vi har rådgivet kommunikationsmedarbejdere til at favne de krav, der er til kommunens brug af sociale medier..Træning i digitale trykTræning i at forstå digital interessevaretagelseRådgivning til at udforme guidelines for medarbejdere, kodeks til sociale medier og Facebook-strategier.Vi løser løbende eller har for nylig løst opgaver for …